De digitale bouwaanvraag

De digitale bouwaanvraag is sinds kort een feit in Vlaanderen. Maar hoe ga je er als architect mee aan de slag? Verder lezen »

Vectorworks 2017 nu in 11 talen beschikbaar

Sinds de Engelstalige release van Vectorworks 2017 in september vorig jaar werden er reeds 9 anderstalige versies uitgebracht. Later deze maand zal het totaal op 11 worden gebracht met de release van de Chinese versie. Verder lezen »

Vectorworks Design Summit 2017

De Vectorworks Design Summit zal dit jaar plaatsvinden in Baltimore, Maryland van 18 tot en met 20 september 2017. Verwacht interessante sessies, ruimte voor support, netwerkevents, fijne keynotes en vooral enkele hands-on trainingsmogelijkheden om je skills te verbeteren. Verder lezen »

7-9/06/2017 - Design District, Rotterdam

Van 7 tot en met 9 juni kan je ons vinden op Design District, hét trefpunt voor de interieurbranche.  Verder lezen »

27 & 28/04/2017 - Architect@Work, Kortrijk

Kom ons een bezoekje brengen op Architect@Work te Kortrijk, hét evenement bij uitstek voor architecten om de allernieuwste innovatieve producten en diensten te leren kennen. Verder lezen »

1 & 2/06/2017 - Architect@Work, Liège

Een dikke maand na Architect@Work in Kortrijk zullen we de taalgrens oversteken en ook aanwezig zijn op de editie in Luik. Architecten met een voorliefde voor innovatieve tools, jullie weten waar jullie moeten zijn! Verder lezen »

Stagebedrijven gezocht

Het HMC (Hout-en Meubileringscollege) is op zoek naar enkele stagebedrijven voor hun leerlingen Interieuradviseur (BOL4), zodat ook zij de aangeleerde Vectorworks-skills kunnen oefenen in een praktijkomgeving. Verder lezen »

Update: vacatures bij Design Express

Design Express blijft groeien in het nieuwe jaar! Daarom zoeken we 2 nieuwe Vectorworks-medewerkers, 1 Cinema 4D-expert en een marketeer om ons internationale team te versterken. Verder lezen »

BIM voor landschapsarchitectuur

Building Information Modeling (BIM) is voor veel architecten, ingenieurs, aannemers en andere bouwprofessionals een vaste waarde geworden binnen de workflow. Maar waar ligt de meerwaarde voor de landschapsarchitect? Verder lezen »

Inspiratie: PUUR Interieurarchitecten

In opdracht van A-Mode heeft Vectorworks-gebruiker PUUR Interieurarchitecten twee nieuwbouwpanden in een vernieuwend jasje gestoken. Het resultaat: twee kleurrijke belevingswinkels voor jong en oud in ware Soho-stijl. Verder lezen »

Aftermovie Breakfast@Batibouw

Op 16 en 17 februari organiseerden we Breakfast@Batibouw; een luxueus champagneontbijt met zicht op het Atomium. Verder lezen »

Modus Online

Binnenkort krijg je de nieuwe MODUS news 6 in de bus. In tussentijd kan je de vorige edities online doorbladeren. Verder lezen »

Vectorworks 2017 met de module interiorcad

Met interiorcad heb je een schrijnwerkatelier op je computer. De nieuwste versie voor Vectorworks 2017 introduceert enkele fantastische updates. Verder lezen »

Gratis workshop voor nieuwe BIM'ers

Ontdek alle tips & trucs van Building Information Modeling tijdens onze gratis workshop voor nieuwe BIM'ers. Verder lezen »

Webinars februari

Schrijf je nu in voor onze gratis Vectorworks-webinars van de maand februari. Deze leermomenten laten je toe om op een zeer kostefficiënte en snelle manier interessante zaken op te steken omtrent onze software. Verder lezen »

BIMtonic: wegwijs in de BIM-wereld

Een initiatief dat ontwerpers onderdompelt in BIM; dat sponsoren wij bij Design Express maar al te graag! Verder lezen »

Leo Van Broeck op Breakfast@Batibouw

Op vrijdag 17 februari geeft Leo Van Broeck een lezing op Breakfast@Batibouw met als thema 'Plaats maken voor natuur: duurzame verdichting en kernversterking'. Verder lezen »

RealVisuals op Breakfast@Batibouw

RealVisuals is een studiebureau dat digitale support levert aan architecten en de erfgoedwereld, via state of the art 3D-opmeettechnieken. Daarmee creëert het bedrijf nauwkeurige, digitale plannen van bestaand patrimonium - de eerste stap in elke vorm van renovatie. Verder lezen »

Vandersanden op Breakfast@Batibouw

Vandersanden Group is het grootste baksteenproducerende familiebedrijf van Europa, een referentie inzake gevelstenen en een partner van Vectorworks op Breakfast@Batibouw. Verder lezen »

MakerBot op Breakfast@Batibouw

MakerBot is de ideale partner voor architecten die creatief aan de slag willen met 3D-printen. Verder lezen »

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660