BIM voor landschapsarchitectuur

Building Information Modeling (BIM) is voor veel architecten, ingenieurs, aannemers en andere bouwprofessionals een vaste waarde geworden binnen de workflow. Maar waar ligt de meerwaarde voor de landschapsarchitect? Verder lezen »

Inspiratie: PUUR Interieurarchitecten

In opdracht van A-Mode heeft Vectorworks-gebruiker PUUR Interieurarchitecten twee nieuwbouwpanden in een vernieuwend jasje gestoken. Het resultaat: twee kleurrijke belevingswinkels voor jong en oud in ware Soho-stijl. Verder lezen »

Aftermovie Breakfast@Batibouw

Op 16 en 17 februari organiseerden we Breakfast@Batibouw; een luxueus champagneontbijt met zicht op het Atomium. Verder lezen »

Modus Online

Binnenkort krijg je de nieuwe MODUS news 6 in de bus. In tussentijd kan je de vorige edities online doorbladeren. Verder lezen »

Update: vacatures bij Design Express

Design Express blijft groeien in het nieuwe jaar! Daarom zoeken we 2 nieuwe Vectorworks-medewerkers en 1 Cinema 4D-expert om ons internationale team te versterken. Verder lezen »

Vectorworks 2017 met de module interiorcad

Met interiorcad heb je een schrijnwerkatelier op je computer. De nieuwste versie voor Vectorworks 2017 introduceert enkele fantastische updates. Verder lezen »

Gratis workshop voor nieuwe BIM'ers

Ontdek alle tips & trucs van Building Information Modeling tijdens onze gratis workshop voor nieuwe BIM'ers. Verder lezen »

Webinars februari

Schrijf je nu in voor onze gratis Vectorworks-webinars van de maand februari. Deze leermomenten laten je toe om op een zeer kostefficiënte en snelle manier interessante zaken op te steken omtrent onze software. Verder lezen »

BIMtonic: wegwijs in de BIM-wereld

Een initiatief dat ontwerpers onderdompelt in BIM; dat sponsoren wij bij Design Express maar al te graag! Verder lezen »

Cinema 4D op Breakfast@Batibouw

Zin om een nieuwe skill te leren in 2017? Waarom niet Cinema 4D? Verder lezen »

Leo Van Broeck op Breakfast@Batibouw

Op vrijdag 17 februari geeft Leo Van Broeck een lezing op Breakfast@Batibouw met als thema 'Plaats maken voor natuur: duurzame verdichting en kernversterking'. Verder lezen »

RealVisuals op Breakfast@Batibouw

RealVisuals is een studiebureau dat digitale support levert aan architecten en de erfgoedwereld, via state of the art 3D-opmeettechnieken. Daarmee creëert het bedrijf nauwkeurige, digitale plannen van bestaand patrimonium - de eerste stap in elke vorm van renovatie. Verder lezen »

Vandersanden op Breakfast@Batibouw

Vandersanden Group is het grootste baksteenproducerende familiebedrijf van Europa, een referentie inzake gevelstenen en een partner van Vectorworks op Breakfast@Batibouw. Verder lezen »

MakerBot op Breakfast@Batibouw

MakerBot is de ideale partner voor architecten die creatief aan de slag willen met 3D-printen. Verder lezen »

Samsung op Breakfast@Batibouw

Ontdek VR-technologie op Breakfast@Batibouw, dankzij Samsung en Vectorworks. Verder lezen »

Breakfast@Batibouw

Start Batibouw met een stevig ontbijt voor pro's! Verder lezen »

Inspiratie: openingsceremonie Elbphilharmonie Hamburg

Een geweldige lichtshow ontwerpen doe je best met Vectorworks Spotlight! Dat hebben wij onthouden van de openingsceremonie van de Elbphilharmonie in Hamburg, Duitsland. Verder lezen »

Inspiratie: League of Legends World Championship

Als fervent Vectorworks Spotlight-gebruiker is Remco Teunissen van alle markten thuis. Van het technisch coördineren van de lichtshow van het dance event Sensation over het ontwerpen van verscheidene musea-installaties tot de trouw van koning Willem-Alexander en koningin Maxima. Hoe groot het evenement ook mag zijn, Remco deinst voor niets terug. Zo ook niet voor de League of Legends World Championship. Verder lezen »

Webinars januari 2017

Schrijf je nu in voor onze gratis Vectorworks-webinars van de maand januari. Verder lezen »

10-12/01/2017 - De Groene Sector Vakbeurs, Hardenberg

Kom ons een bezoekje brengen op De Groene Sector Vakbeurs, hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche.  Verder lezen »

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660