Gratis BIM-workshops in Gouda

Ontdek alle tips & trucs van Building Information Modeling tijdens onze gratis workshop voor nieuwe BIM'ers. Verder lezen »

5-7/06/2019 - GRATIS NAAR DESIGN DISTRICT, ROTTERDAM

Van 5 tot en met 7 juni kun je ons vinden op stand V70 van Design District, hét trefpunt voor de interieurbranche. Verder lezen »

9-10/05/2019 - ARCHITECT@WORK, KORTRIJK

Op 9 en 10 mei kun je ons vinden op stand 124 op Architect@Work in Kortrijk. Kom dankzij de Vectorworks-toegangscode gratis langs en ontdek de nieuwste Vectorworks-innovaties. Verder lezen »

Vectorworks BIMcamp in Antwerpen en Gouda

Building Information Modeling wordt steeds belangrijker als werkmethodiek. Tijdens BIMcamp op 21 en 28 maart lichten diverse Vectorworks-gebruikers de verschillende facetten van BIM toe aan de hand van hun persoonlijke ervaringen. Verder lezen »

Gratis workshop voor tuiniers

De gratis workshops voor groenprofessionals waren de afgelopen jaren een uitzonderlijk succes. Ook deze winter staat de workshop weer op onze - en hopelijk ook jouw - agenda. Verder lezen »

07/02/2019 - Vakbeurs Openbare Ruimte, Brussels Expo 

Waterdoorlatende bestrating, slimme groendaken en Smart mobility: het is slechts een kleine greep uit het gevarieerde aanbod van de Vakbeurs Openbare Ruimte Verder lezen »

15-17/01/2019 - GROENE SECTOR, HARDENBERG

Van 15 tot en met 17 januari verzamelt iedereen met groene vingers in Hardenberg voor de twintigste editie van De Groene Sector Vakbeurs, hét kennis- en contactmoment voor de groene branche. Verder lezen »

Gratis demo voor interieurbouwers

Ben je interieurbouwer en op zoek naar een gebruiksvriendelijk tekenpakket om snel je kasten uit te werken in 2D en 3D? Ontdek wat interiorcad voor je kan doen tijdens een gratis demo door een van onze interieurbouwexperts. Verder lezen »

BIMtonic heft het glas op 15, 22 en 29 november

Vorig jaar werd de eerste BIMtonic met succes op tafel gezet. Dit jaar doen de organisatoren het in drievoud over Verder lezen »

Summercamp in Vlaanderen: een terugblik

Deze zomer organiseerden we opnieuw Summercamp, dé bijspijkercursus Vectorworks voor ontwerpstudenten. Ook deze vierde editie was een succes. Een terugblik... Verder lezen »

18-22/10/2018 - Biënnale Interieur, Kortrijk

Tussen 18 en 22 oktober kan je ons komen vergezellen in hal 4 van de Biënnale Interieur te Kortrijk, hét totaalevenement voor alles wat met hedendaagse interieurarchitectuur te maken heeft. Verder lezen »

21-25/10/2018 - Prowood, Gent

Ontdek Vectorworks interiorcad op stand 2348 van Prowood in Gent. Verder lezen »

18/10/2018 - Meesters in de tuin, Cuijk

Hoe word je Meester in de Tuin? Met Vectorworks, natuurlijk! Het Meesters in de Tuin-event in het Inspyrium in het Nederlandse Cuijk is dit jaar alleen op uitnodiging te bezoeken. Wij zijn als trotse partner exclusief verbonden aan het Meesters in de Tuin-platform en zullen op donderdag 18 oktober dan ook op het event aanwezig zijn. Verder lezen »

26-27/09/2018 - Vakbeurs Openbare Ruimte, Utrecht

Ben je actief in de openbare ruimte, dan moet je op 26 en 27 september op de Vakbeurs Openbare Ruimte te Utrecht zijn. Registreer je online voor een gratis ticket en kom langs op stand 3.1.08 voor een uitgebreide softwaredemonstratie, handige tips&tricks of een leuk praatje. Verder lezen »

12-13/09/2018 - Architect@work, Rotterdam

Op 12 en 13 september vind je ons op stand 149 van Architect@Work in Rotterdam. Kom dankzij de Vectorworks-toegangscode gratis langs en ontdek de nieuwste Vectorworks-innovaties. Verder lezen »

Summercamp op SteeOwee in Delft

Een bijzonder editie van Vectorworks Summercamp op SteeOwee aan TU Delft. Dat jaarlijkse Eerstejaarsweekend, georganiseerd door Studievereniging D.B.S.G. Stylos, dompelt nieuwe studenten Bouwkunde meteen onder in een weekend van bouwkunde-gerelateerde activiteiten en feestjes. Verder lezen »

7-8/11/2018 - Festivak, Mechelen

Festivak is dé vakbeurs voor evenementen - en dus een must voor Design Express. Ontdek Vectorworks Spotlight, Vision en de add-on module Braceworks op stand 76. Verder lezen »

Dit najaar: gratis demo voor interieurbouwers

Ben je interieurbouwer en op zoek naar een gebruiksvriendelijk tekenpakket om snel je kasten uit te werken in 2D en 3D? Ontdek wat interiorcad voor je kan doen tijdens een gratis demo door onze interieurbouwexpert Willem. Verder lezen »

Summercamp in Nederland

Ook in Nederland worden dit jaar Summercamps georganiseerd in diverse scholen. Verder lezen »

Inschrijven voor Summercamp in Vlaanderen

Ben je ontwerpstudent en wil je je tekenskills een boost geven? Schrijf je nu in voor Vectorworks Summercamp op diverse Vlaamse campussen in augustus en september. Verder lezen »

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660