Summercamp voor ontwerpstudenten in Vlaanderen
Ben je ontwerpstudent in Vlaanderen en wil je je tekenskills een boost geven? Meld je dan nu al aan via onderstaand formulier en wij houden je op de hoogte van de start van de inschrijvingen. 

Maar liefst 97% van de cursisten uit editie 2017 beveelt Vectorworks Summercamp aan voor collega-studenten. Enkele lovende reacties:

 • "Zeer duidelijk, eenvoudig, uitgelegd. Erg fijne formule waarbij de ene docent de oefening leidt en de andere studenten ondersteunt. Ook handig dat je kon terugvallen op de bundel als je even de draad kwijt bent."
 • "Er werd van de basis vertrokken, en toch ging de 'les' vlot vooruit. Je leerde dus veel bij op korte tijd. Ook het feit dat er twee docenten aanwezig waren en er dus 1 de individuele problemen kon oplossen terwijl de ander voort kon blijven lesgeven was erg handig."
 • "Summercamp was hands-on, wat ik heel erg goed vond. In plaats van ons ingewikkelde opdrachten te geven, werd eerst het niveau ingeschat, waarna alle stappen gezamenlijk werden overlopen."

Vectorworks Summercamp 2018 wordt aangeboden in verschillende modules :

 • Basis - Start met het tekenen van basisvormen in 2D en 3D. Leer deze 2D-elementen grafisch opwaarderen. Ontdek hoe je een realistische 3D-weergave kan creëren met Renderworks.
 • Expertmodule Architectuur - Leer tekenen in 3D met muren, vloerplaten, ramen en trappen en maak gebruik van lagen en klassen om de organisatie binnen je tekening logisch op te bouwen. Zet je eerste stappen in BIM. Ontdek hoe je prachtige 3D-zichten, heldere snedes en duidelijke planaanzichten kan creëren.
 • Expertmodule Interieur - Leer op een juiste manier werken met muren en ramen. Bouw je interieur op in 2D en 3D met de lagen- en klassenorganisatie. Ontdek de beste tips & trucs voor knappe renders en heldere snedes en planaanzichten.
 • Expertmodule Tuin&Landschap - Teken je bestaande toestand en leer je tuin ontwerpen in 2D en 3D. Ontdek het verhardings- en plantgereedschap en leer hoe je een beplantingsplan kan opmaken. Oefen op het maken van overtuigende 3D-presentaties en heldere 2D-plannen.
 • new - new -  new - new - new - new  - new - new -  new - new - new - new - new -  new - new - new - new
  Skill booster voor niet-Vectorworksgebruikers - Met deze nieuwe module richten we ons speciaal op laatstejaars die de professionele markt zullen instappen en geen specifieke Vectorworks-kennis hebben. Het zou jammer zijn om je droomjob of gegeerde stageplaats mis te lopen omdat je CAD-skills niet overeenstemmen. De aanpak van deze training zal ervoor zorgen dat je als gebruiker van Autocad, Revit of Archicad snel  productief wordt in Vectorworks.

Samengevat:

 • 1 dag (10u-16u) gratis training voor ontwerpstudenten over 2D, 3D en renderen in Vectorworks
 • hands-on workshop in een kleine groep
 • op verschillende locaties in heel Vlaanderen, in samenwerking met diverse scholen
 • voor verschillende niveaus
 • je werkt op je eigen laptop, waarop de gratis studentenversie van Vectorworks 2018 geïnstalleerd is

Interesse?

Meld je alvast aan via het online formulier. Wij brengen je dan op de hoogte van de start van de inschrijvingen in het voorjaar van 2018.

Studeer je in Nederland?

Binnenkort vind je hier meer informatie over de Summercamps in Nederland. Heb je geen probleem met een tripje naar Vlaanderen, dan ben je uiteraard ook welkom op onze Vlaamse Summercamps.

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660