Vectorworks 2017 nu in 11 talen beschikbaar

Sinds de Engelstalige release van Vectorworks 2017 in september vorig jaar werden er reeds 9 anderstalige versies uitgebracht. Later deze maand zal het totaal op 11 worden gebracht met de release van de Chinese versie. Verder lezen »

BIM voor landschapsarchitectuur

Building Information Modeling (BIM) is voor veel architecten, ingenieurs, aannemers en andere bouwprofessionals een vaste waarde geworden binnen de workflow. Maar waar ligt de meerwaarde voor de landschapsarchitect? Verder lezen »

Vectorworks 2017 met de module interiorcad

Met interiorcad heb je een schrijnwerkatelier op je computer. De nieuwste versie voor Vectorworks 2017 introduceert enkele fantastische updates. Verder lezen »

Webinars februari

Schrijf je nu in voor onze gratis Vectorworks-webinars van de maand februari. Deze leermomenten laten je toe om op een zeer kostefficiënte en snelle manier interessante zaken op te steken omtrent onze software. Verder lezen »

BIMtonic: wegwijs in de BIM-wereld

Een initiatief dat ontwerpers onderdompelt in BIM; dat sponsoren wij bij Design Express maar al te graag! Verder lezen »

Breakfast@Batibouw

Start Batibouw met een stevig ontbijt voor pro's! Verder lezen »

Webinar: 3D-modelleren

Of je nu een complete newbie of doorwinterde professional bent op het vlak van 3D-modelleren, iedereen kan wat leren uit het recent georganiseerde webinar 'The Art and Function of 3D Modeling'. Verder lezen »

Vectorworks valt (alweer) in de prijzen

Het volk heeft gesproken! Onze software nam onlangs weerom twee awards in ontvangst, zowel gebaseerd op stemmen van het publiek als op basis van een jurypanel. Verder lezen »

Uitgelicht: nieuwe irrigatie-tools in Vectorworks 2017

Desondanks het groeiende belang van irrigatie-ontwerp binnen de tuin-en landschapsarchitectuur bestond er tot voor kort nog geen moderne ontwerpsoftware die voldoende aan deze vraag voldeed. Juist daarom hebben wij baanbrekende irrigatie-tools opgenomen in Vectorworks Tuin & Landschap 2017. Verder lezen »

BIMobject App vanaf nu ook beschikbaar in Vectorworks 2017

Fantastisch nieuws; de gratis BIMobject App zit vanaf nu geïntegreerd in de Vectorworks 2017-software. Verder lezen »

Webinar: verbeter je render-skills

Wil je je klanten een wow-effect bezorgen en je presentaties verbeteren met prachtige renderings? Na deze nieuwe webinar van slechts 60 minuten ben je uitgerust om je klanten precies te laten ervaren hoe het is om binnenin je ontwerp te staan, zelfs tot aan het meubilair. Verder lezen »

Tutorial-Serie: Remarkable Renderworks

Een klant overtuigen van je ontwerp gaat zoveel makkelijker als deze kan ervaren hoe alles er in de echte wereld zal gaan uitzien. Het is exact daarom dat wij Renderworks hebben geïntegreerd in de nieuwe Vectorworks 2017. Verder lezen »

Vectorworks stevig op het podium bij enquête

Terwijl zowat iedereen zich mengt in het eeuwige Apple vs. Android-debat reikt de technologiekeuze voor ontwerpers en architecten nog een heel eind verder. De cijfers van een recente enquête spreken echter voor zich; Vectorworks draait mee met de top. Verder lezen »

Daar is de nieuwe Vectorworks 2017!

Vectorworks, Inc. stelt met trots de nieuwe Vectorworks 2017 voor. De Engelstalige versie zal in de Benelux beschikbaar zijn vanaf 30 september. De Nederlandstalige en Franstalige release kan je downloaden vanaf 28 oktober. Verder lezen »

Virtual Reality in Vectorworks 2017

Je kon er de voorbije zomer niet omheen, Pokémon Go was overal een enorm succes. Of je nu fan was of niet, het bewees alleszins de toegankelijkheid van zogenaamde augmented reality (AR). Het werd duidelijk dat immersieve technologieën zoals AR en virtual reality (VR) weldegelijk een mooie toekomst beschoren zijn. Niet alleen voor gamers, maar ook voor ontwerpers. Verder lezen »

Eventuele prijsverhogingen vermijden?

Koop nu Vectorworks 2016 en krijg gratis de upgrade naar Vectorworks 2017 mét Service Select. Verder lezen »

Gratis CAD/BIM Objecten voor VELUX modulaire lichtstraten

Altijd al CAD-bestanden voor Vectorworks willen hebben voor VELUX modulaire lichtstraten? Vind ze hier! Verder lezen »

Modelo: een handige plug-in voor 3D-modellen

Zoek je een manier om je projecten makkelijk te presenteren aan klanten of collega’s en zo hun feedback te verzamelen, dan is ons partnerproduct Modelo misschien wel iets voor jou. Verder lezen »

Zeven nieuwigheden in Vectorworks 2017

Dit najaar is het weer zover: de lancering van een nieuwe Vectorworks-versie. Benieuwd naar wat die software voor je in petto heeft? AEC Magazine trok onlangs naar de Vectorworks Design Summit in Chicago en verzamelde de (volgens hen) beste innovaties van Vectorworks 2017. Verder lezen »

Marionette-script voor avonturiers

Vind je het ook zo leuk om met Marionette op ontdekking te gaan? Wij hebben een nieuw script voor je gevonden! Verder lezen »

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660