NIEUW IN SP3: LiveSync met Lumion

Lumion brengt de kracht van realtime rendering naar Vectorworks. Verder lezen »

NIEUW IN SP3: gekoppelde panorama

Bied je klanten een totaalervaring in 3D met gekoppelde 360°-panorama's. Verder lezen »

NIEUW in interiorcad 2019

Interiorcad 2019 is gearriveerd. Ook dit jaar zijn er weer heel wat verbeteringen en nieuwigheden die jouw aandacht verdienen. Verder lezen »

NIEUW: ARCore-technologie voor Android

Creëer met Vectorworks AR-belevingen die de grens tussen de digitale en fysieke wereld laten vervagen en overtuig zo elke klant.  Verder lezen »

YouTube-video’s op maat van elke interieurbouwer

Onze interiorcad-expert, Willem Verhaert, werkte een heel aantal handige instructievideo’s uit om optimaal gebruik te kunnen maken van jouw interiorcad-omgeving. Verder lezen »

10 redenen om te upgraden naar Vectorworks 2019

Vorig jaar zag de nieuwste versie van Vectorworks het licht. Vectorworks 2019 biedt zowel nieuwe als verbeterde functies. De 10 belangrijkste redenen om te upgraden naar deze uitgebreide versie zetten we hier voor jou op een rij. Verder lezen »

Mosa verbetert exportmogelijkheden

Exporteer je tegeloppervlakken direct naar Vectorworks dankzij de geüpgraded Mosa Pattern Generator®. Verder lezen »

Luxibel werpt licht op Vectorworks Spotlight

De exclusieve bibliotheken voor Service Select-leden blijven groeien. Steeds meer grote bedrijven laten hun producten omzetten in 3D-symbolen opdat jij als ontwerper er vlot mee aan de slag kunt in Vectorworks. Zo ook AED group Verder lezen »

De Layher-bibliotheek staat in de steigers

Een spetterend podium, stevige tribunes en toegankelijke voetgangersbruggen: jouw ontwerp steelt de show, dankzij de Layher-3D-symbolen in de Vectorworks Spotlight-bibliotheek voor Service Select-gebruikers. Verder lezen »

Nederlandstalige Vectorworks 2019 nu beschikbaar

Het is zover: de Nederlandstalige en Franstalige versies van Vectorworks 2019 zijn beschikbaar in de Benelux. Vectorworks 2019, dat betekent sneller en efficiënter werken dankzij de nieuwe en verbeterde gereedschappen in Vectorworks Architectuur, Landschap, Spotlight, Studio, Standaard, Braceworks™ en Vision. De lokale versie van deze nieuwe release bevat zoals steeds gereedschappen en instellingen die aangepast zijn aan de noden van de Benelux-markt. Verder lezen »

Mojave al geïnstalleerd?

Het nieuwste besturingssysteem van Apple is gelanceerd. Zoals ieder jaar vraagt deze update ook bij ons om enkele last-minute aanpassingen. Wacht dus nog even met de installatie van macOS Mojave en hou onze website in het oog. Verder lezen »

Vectorworks 2019 is er

Het is zover: Vectorworks 2019 is er. Alle gebruikers in de Benelux kunnen binnenkort sneller en efficiënter werken dankzij de nieuwe en verbeterde gereedschappen in Vectorworks Architectuur, Landschap, Spotlight, Studio, Standaard, Braceworks™ en Vision. Verder lezen »

Gratis webinars Vectorworks 2019

Ben je net zo enthousiast over de komst van Vectorworks 2019 als wij? Schrijf je snel in voor de gratis webinars van Vectorworks, Inc. en ontdek alle innovaties en verbeteringen van de nieuwe Vectorworks Spotlight, Architectuur en Landschap. Verder lezen »

Vectorworks 2019: wekelijkse sneak peek

Het is weer zover: de nieuwste Vectorworks-versie komt eraan! Tot aan de lancering bieden we jullie iedere week een voorproefje van de aanstormende nieuwigheden in Vectorworks 2019. Verder lezen »

NIEUW in Vectorworks 2018 SP3: gereedschap Binnenraam of -deur

Vandaag vallen we met de binnendeur in huis, want het gereedschap Binnenraam of -deur is gearriveerd! Verder lezen »

Vectorworks op het WK

Vectorworks en voetbal... geen goede match? Natuurlijk wel!  Verder lezen »

Exporteren. Gewoon proberen.

Heb je een Vectorworks Standaard en dacht je dat Bluebeam niet voor jou was? Dan hebben wij goed nieuws: sinds de release van Vectorworks 2018 is PDF Export ook beschikbaar voor alle Standaard-gebruikers. Verder lezen »

Webweergave werpt een nieuw licht op je ontwerp

Als ontwerper ken je je design van binnen en van buiten. Bied je klanten en collega's ook die kans met de vernieuwde webweergave van Vectorworks 2018 SP3. Verder lezen »

Fotogrammetrie: in 1 - 2 van foto naar 3D

Wil je een representatief 3D-model creëren ter verbetering van een bestaande situatie, maar heb je noch de tijd, noch het geld om metingen uit te voeren, complexe vormen te modelleren of een laserscan te laten maken? Als lid van Vectorworks Service Select heb je sinds kort genoeg aan enkele doordachte foto’s op Vectorworks Cloud Services (al dan niet geïntegreerd met Dropbox of Google Drive) om je omgeving in 3D te doen herrijzen. Verder lezen »

VECTORWORKS SPRINGT ERUIT OP G2 CROWD

Het is gebeurd: de G2 Crowd heeft gesproken. Verder lezen »

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660