Vectorworks stevig op het podium bij enquête
Terwijl zowat iedereen zich mengt in het eeuwige Apple vs. Android-debat reikt de technologiekeuze voor ontwerpers en architecten nog een heel eind verder. De cijfers van een recente enquête spreken echter voor zich; Vectorworks draait mee met de top.

Competionline, een toonaangevend platform voor architecturale competities in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, kwam met een uiterst simpele vraag op de proppen: "Welke software gebruik jij?". Niet minder dan 300 architecten en ontwerpers namen deel aan de poll, en dit uit zeer uiteenlopende vakgebieden; van stedenbouwkundigen over scenografen naar interieur-en landschapsarchitecten.

De resultaten spreken voor zich. Wat 3D workflows betreft is de Vectorworks-software het tweede meest begeerde programma. Voor 2D workflows behaalt het zelfs een gedeelde eerste plaats!

2D- en 3D-resultaten van alle deelnemers

Landschapsarchitectuur vs. Architectuur 2D- en 3D-resultaten

Daarenboven blijkt uit een andere studie van Competionline dat Vectorworks-gebruikers over hogere doorstroomkansen naar de arbeidsmarkt beschikken. Ze evalueerden alle vacatures op hun vacatureplatform van 2013 tot 2016 en ontdekten dat Vectorworks het tweede meest vereiste softwareprogramma was.

Bekijk hier hoe onze nieuwe Vectorworks 2017-versie ervoor zorgt dat ontwerpers tot ongeëvenaarde prestaties in staat zijn.

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660