Vectorworks Studio

Vectorworks Studio is de premiumversie van Vectorworks en combineert de mogelijkheden van Vectorworks Standaard, Architectuur & Interieur, Tuin & Landschap en Spotlight in één pakket.

Interdisciplinaire oplossing

Vectorworks Studio is de perfecte oplossing voor iedereen die interdisciplinair werkt. Denk aan architecten die tegelijk met standontwerp en stedenbouw bezig zijn, of die de stoelschikking voor een eventruimte bedenken en bovendien een terreinmodel willen bewerken met landschapsgereedschappen. Of aan landschapsarchitecten die voor kleinere projecten ook ramen en deuren in gebouwen moeten kunnen plaatsen. Ook licht- of decorontwerpers die het gebouw in kwestie nauwkeurig en snel in 2D en 3D moeten kunnen natekenen, vinden er de juiste tools.

Bekijk de brochures voor Vectorworks Studio

Hieronder vind je de brochures van enkele disciplines waar Vectorworks Studio voor gebruikt wordt.

brochure Vectorworks voor architectuur 2013 NL (pdf)   brochure Vectorworks voor interieur 2013 NL (pdf)   brochure Vectorworks voor BIM 2013 NL (pdf)
brochure Vectorworks voor architectuur (pdf)   brochure Vectorworks voor interieur (pdf)   brochure Vectorworks voor BIM (pdf)
         
brochure Vectorworks voor tuin en landschap 2013 NL (pdf)   brochure Vectorworks voor events en entertainment 2013 NL (pdf)    
brochure Vectorworks voor tuin & landschap (pdf)   brochure Vectorworks voor events & entertainment (pdf)    

Meer info

Ontdek meer over Vectorworks Studio via de navigatie aan de linkerkant of op onderstaande links:

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660