opleidingscheques en -premies

Wil je een training reserveren bij Design Express? Controleer dan eerst of je in aanmerking komt voor de opleidingscheques van de Vlaamse overheid of de opleidingspremies van Mediarte. Daarmee spaar je immers flink op je opleidingskosten.

KMO portefeuilleVlaamse opleidingscheques

Design Express heeft in 2011 zijn opleidingenpakket laten screenen. Met succes: de klassikale opleidingen haalden een kwaliteitsscore van 85% en de privéopleidingen topten op 90%. Volgens de cursisten waren de lesgevers "gedreven en positief, vlot en professioneel, vakbekwaam en behulpzaam" en konden ze zowel voor als na de training "altijd bij de helpdesk terecht".

Bij de verplichte herziening in 2014 werd onze erkenning voor de kmo-portefeuille verlengd, dankzij onze voortdurende inzet voor een uitgebreid en kwalitatief opleidingsaanbod.

Dat betekent dat je je Vectorworks-opleidingen in de kantoren van Design Express kan betalen met opleidingscheques. Interessant, want met zo'n cheques bespaar je (vanaf april 2016) tot 40% op de prijs van een training.

Je kan opleidingscheques op twee manieren bestellen:

  • via de KMO-portefeuille

De cheques die je bestelt via de KMO-portefeuille zijn bestemd voor KMO's en zelfstandigen. Na ontvangst van onze offerte maak je op de website van de KMO-portefeuille een account aan en volg je de daar beschreven stappen. Daarbij heb je het Design Express-erkenningsnummer nodig: DV.O110389. Alle verdere communicatie verloopt via e-mail. Bij deze procedure komen dus geen gedrukte cheques kijken.

Je kan de cheques van de KMO-portefeuille ook na het volgen van de training bestellen, maar dat moet binnen de 14 kalenderdagen na de trainingsdatum. Het is dus veiliger de cheques vóór de training te bestellen.

  • via VDAB

De cheques die je bestelt via VDAB zijn bestemd voor werknemers. Je maakt daarvoor een account aan op de VDAB-website en volgt de daar beschreven stappen. Na enkele weken krijg je de bestelde cheques thuisgeleverd. Met die cheques kan je je opleiding bij Design Express betalen.

MediarteOpleidingspremies van Mediarte

Mediarte, het Sociaal Fonds van de audiovisuele sector in Vlaanderen, biedt opleidingspremies aan om audiovisuele talenten te ontwikkelen. De premietussenkomst bedraagt maximaal 40% van de opleidingskost. De opleidingspremie kan bovendien (beperkt) gecombineerd worden met de Vlaamse opleidingscheques, voor een totale terugbetaling van maximaal 50% van de opleidingskosten (tot 40% via de Vlaamse opleidingscheques en 10% via de opleidingspremie van Mediarte).

Voorwaarden:

  • Iedereen die werkzaam is in de audiovisuele sector (als werknemer of zelfstandige) en waarvan de bedrijfsactiviteit zich hoofdzakelijk in Vlaanderen bevindt, komt in aanmerking voor die opleidingspremies.
  • Mogelijk voor elke opleiding met een formeel karakter en gericht op een specifieke functie binnen de audiovisuele sector. Mediarte bevestigt dat onze Vectorworks-trainingen hieraan voldoen.

Lees meer op de website van Mediarte.

Permanente vorming voor Vlaamse architecten

Wist je dat de professionele Vectorworks-trainingen van Design Express geaccrediteerd zijn door de erkenningscommissie van de Orde van Architecten in Vlaanderen? Dat betekent dat je door het volgen van deze trainingen punten kan verzamelen in het kader van de permanente vorming voor architecten. Lees er meer over op de website van de Orde

Meer informatie

Heb je hierover vragen, aarzel dan niet ons te contacteren:

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660